Graafista suunnittelua ammattitaidolla Helsingissä

Ota yhteyttä jo tänään!

Laadukkaiden painotuotteiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme ammattitaidolla tehtyä graafista suunnittelua. Saat graafikoiltamme yksilölliset tarpeesi huomioivaa ja osaavaa palvelua mitä erilaisimmissa tarpeissasi. Osana suunnittelutyötä teemme myös tarvittaessa tekstisisältöjen tuotantoa ja oikolukua. Palveluamme hyödyntävät niin yksityishenkilöt kuin esimerkiksi yhdistykset ja yrityksetkin. Painotalo Copy-Set Oy sijaitsee Helsingissä, mutta toimimme sähköisesti koko Suomen alueella. 

Hyödynnä visuaalinen voima viestinnässä

Visuaalinen ilme ja visuaaliset viestit ovat keskeinen osa esimerkiksi yrityksen uskottavuutta. Panostamalla yritysilmeeseesi annat asiakkaillesi viimeistellyn ja huolitellun kuvan toiminnastasi. Visuaalisella ilmeellä on yllättävän voimakas vaikutus, joten sitä kannattaa hyödyntää mainonnassa. Keinot kannattaa ottaa käyttöön myös muussa yrityksen ulkoisessa näkyvyydessä: yrityksen dokumenttipohjat, käyntikortit, verkkosivut ja kaikki muukin materiaali kannattaa tuottaa viimeistellysti. 


Graafikkomme ovat myös muiden kuin yritysasiakkaiden apuna kaikissa painotuotteiden suunnitteluun liittyvissä kysymyksissä: suunnittelemme esimerkiksi kutsukortit, käyntikortit ja julkaisut tarpeidesi mukaan.

Kysy lisää palveluistamme

Kuvitus toiveidesi mukaan

Etsimme tottuneesti palveluna Adobe Stockin miljoonista kuvista juuri sen tarkoitukseen sopivan, jolloin sinä säästät aikaa ja vaivaa. Huolehdimme palveluna kuvien tilaamisesta ja käyttöoikeuksista, ja saamme Adoben kumppanina myös mukavat hinnat sinun eduksesi. Oma taiteilijamme myös piirtää ja maalaa uniikit kuvat – tilauksesta toki. Ei kiireisille.

Tekstintuotanto ja oikoluku osana suunnittelutyötä

Kokenut toimittajamme kirjoittaa tarvittaessa tekstin kuin tekstin ammattitaidolla. Briiffaukseksi riittävät ranskalaiset viivat tai puhelinkeskustelu, ja teksti lähtee syntymään: esiteteksti, webbiteksti, satu, blogiteksti, tiedote, artikkeli, runo, onnitteluteksti, kutsuteksti, tekninen teksti, haastattelu tai mitä ikinä tarvitsetkin. Ammattilaisen oikoluku viimeistelee luettavuuden ja kristallisoi lukukokemuksen elämäkerroissa, opinnäytetöissä ja itse asiassa tekstissä kuin tekstissä. Oikeakielisyys ja hyvän kielen vaaliminen antavat vaikutelman laadusta ja luotettavuudesta.