Professionell grafisk design i Helsingfors

Kontakta oss redan idag!

Utöver våra högklassiga tryckprodukter erbjuder vi våra kunder professionell grafisk design. Vår grafiska designer erbjuder individuell och sakkunnig service som möter alla dina krav. Som en del av planeringsarbetet erbjuder vi också producering av texter och korrekturläsning. Våra tjänster används av så väl privatpersoner som av föreningar och företag. Tryckeriet Copy-Set Ab är beläget i Helsingfors men vi opererar elektroniskt över hela Finland.

Utnyttja den visuella kraften i kommunikation

Visuellt utseende och visuella meddelanden utgör en central del av företagets trovärdighet. Genom att investera i din företagsimage ger du dina kunder en fulländad och välskött bild av din verksamhet. Det visuella utseendet har en överraskande kraftfull effekt, som är värd att dra nytta av i reklam. De visuella medlen bör också användas i företagets andra extern synlighet, som: företagets dokumentmallar, visitkort, nätsidor och det lönar sig även att producera all annan material visuellt högklassigt.


Våra grafiska designers hjälper också andra än företagskunder med alla frågor som rör design av tryckprodukter: vi designar till exempel inbjudningskort, visitkort och olika publikationer efter dina behov.

Fråga mera om våra tjänster

Illustration enligt dina önskemål

För att bespara din tid och dina pengar söker vi vant bland Adobe Stocks miljontals bilder, för att hitta den just för dig perfekta bilden. Som en tjänst tar vi hand om beställningen och bruksrättigheterna av bilderna, och som Adobes parter får vi också bilderna till förmånliga priser, vilket du som vår kund drar nytta av. Vår egen konstnär ritar och måla unika bilder – på beställning såklart. Inte för sådana med brådska.

Textproduktion och korrekturläsning som en del av designarbetet

Vår erfarna redaktör skriver alla sorters texter med sakkunnighet. Som briefing räcker franska streck eller ett telefonsamtal, för att texten ska börjar ta sin form: förtexter, webtexter, saga, bloggtext, nyhetsbrev, artikel, dikt, gratulationstext, inbjudningstext, teknisk text, intervju eller vad än du behöver. Professionell korrekturläsning finslipar läsbarheten och kristalliserar läsupplevelsen i självbiografier, examensarbeten och i egentligen text som text. Korrekt språk och gott språkbruk utstrålar kvalitet och tillförlitlighet.