Painotuotteet monipuolisesti Helsingistä

Ota yhteyttä

Copy-Set Oy Helsingistä valmistaa monipuolisesti erilaisia painotuotteita asiakkaiden toiveiden mukaan. Vankan kokemuksemme avulla olemme pitäneet kaikkien painotuotteidemme hinnat mahdollisimman kilpailukykyisinä. Laadukkaita ja hinnaltaan kilpailukykyisiä palvelujamme hyödyntävät niin kuluttaja-asiakkaat, yhdistykset kuin yrityksetkin koko Suomen alueella. Mitäpä jos sinäkin tilaisit painotuotteesi meiltä?

Kattava valikoima painotuotteita –suunnittelusta toteutukseen

Suunnittelemme ja valmistamme korkealaatuiset esitteet, julkaisut, kutsukortit, käyntikortit, roll-upit, vihkot, tuoteluettelot, flyerit ja suurtulosteet. Voit tilata painatuksen valmiiksi suunnitelluille, painokelpoisille töille tai hyödyntää graafista suunnitteluamme tuotteen visuaalisen ilmeen toteutuksessa. Graafikkomme pukevat ideasi kuviksi ja painokelpoisiksi tuotteiksi!

Lue lisää graafisesta suunnittelusta

Esimerkkejä painotuotteista

Roll-upit


Roll-upit ovat rämäkkä ratkaisu siirreltävään näkyvyyteen. Ne mahtuvat kokoon kasattuna hyvin pieneen tilaan ja vuodat ovat vaihdettavissa nopeasti ja kustannustehokkaasti esimerkiksi sesongin mukaan. Roll-upit on helppo kasata ja kuljettaa. Suuri pinta käytettäväksi kauniille kuville ja arvojesi mukaisille viesteille.


Julisteet


Julisteet tarjoavat rajattomat mahdollisuudet ja helppoa näkyvyyttä mihin tahansa, milloin tahansa ja missä muodossa tahansa. Mielikuvitusta peliin ja graafinen ilme kukoistamaan! Koossa löytyy.

 

A-standit


Nosta jämäkkä A-standi sinne, missä haluat herättää huomiota ja houkutella asiakkaat liikkeeseesi. Mainossisältö on helppo vaihtaa, ja standi vie kokoon taitettuna vain vähän tilaa. Yhdellä tai kahdella pärjää jo pitkälle!


Beach flagit


Rento, lähes meren ja hiekan tuoksuinen, uudenlainen tapa herättää ohikulkijan kiinnostus. Helppo siirtää tarpeen mukaan kohteesta toiseen. Viestillä voit yllättää ja ilahduttaa – sekä tehdä tulosta.


Etukupongit


Etukuponkeja rakastetaan, ja niillä voi tehdä vaikutuksen ja saada aikaan hyvää mieltä. Kupongin ei tarvitse olla tylsä! Ei muuta kuin jakamaan!


Erikoiskäyntikortit


Kun haluat tehdä lähtemättömän vaikutuksen, valitse erikoiskäyntikortti. Siinä käytetään erikoispaksua paperia (500–1 000 g), liimausta ja laminointia, kuviointeja, foliointia, logopainaumaa – tai väriydintä. Color core -kortissa kolmen yhteen liimatun arkin keskimmäinen on värillinen, jolloin ydin luo 3D-vaikutelman. Kuvittelepa itsellesi vaikka vinyylimäinen musta-kultainen käyntikorttiherkku! Näitä ei todellakaan ole kaikilla ja sormemme syyhyävät päästä suunnittelemaan kanssasi jotakin aivan ainutlaatuista! Erikoiskäyntikortti ei joudu ö-mappiin.


Flyerit ja esitteet


Vanhat tutut, aina ajankohtaiset printtituotteet luetaan varmasti. Kerro esitteessä, keitä olette, mitä teette ja miksi. Kuvien ja sanojen suloinen yhteistyö onnistuu taidokkaalla taittotyöllä ja paperin valinnalla vaikutetaan syntyvään mielikuvaan: rento, rouhea, hienostunut, ylellinen – you name it! Muotona voi olla haitari, lentolehtinen, vihko, paperilennokki tai kylpyamme – edes taivas ei ole rajana. Pyrimme kestävään kehitykseen myös printissä; keinot ovat monet.


Katalogit ja vuosikertomukset


Yllätätkö itsesikin painetulla vuosikertomuksella tai vastuullisuusraportilla, joka on maustettu laatua henkivillä herkuilla? Kokeilisitko brändiisi sopivaa preeglausta, kultausta tai laminointia? Yllättävän hyväksi on todettu myös perinteinen tuotekatalogi, jonka voi laittaa stiftattuna mappiin – ei vaadi nettiyhteyttä esimerkiksi työmaakopissa, junassa tai Hiacessa. Painotuotteille on edelleen tarvetta myös laajakaistojen aikakaudella – tai ehkä juuri siksi niillä voi erottua!


Kirjat ja kirjaset


Saitko opinnäytetyön valmiiksi, julkaisetko omakustanteena elämäkertasi tai kokositko kasaan sukukronikan? Onneksi olkoon! Mietitään yhdessä parhaiten sopiva painotapa: lankasidottu kovakantinen tai liimasidottu pehmeäkantinen.


Kutsu- ja plaseerauskortit


Kutsuja ei enää nykyisin kovin usein kolahtele postilaatikkoon, joten sellaisella saat aikaan takuuvarman muistijäljen. Hääkutsua on ihana elävöittää erilaisilla väri- tai erikoisefektikerroksilla ja metallifolioinnilla viimeistellyn, personoidun plaseerauskortin voi vieras sujauttaa käsilaukkuunsa muistoksi tilaisuudesta.


Tarrat


Kun jonossa kaivataan turvaväliä ja fyysistä etäisyyttä, tarvitaan sen osoittamiseen tarroja esimerkiksi lattiassa tai myyntitiskeillä. Tarra voi olla turvallisuutta tavoittelevasta tarkoituksesta huolimatta hauska ja oivaltava – ideoidaan yhdessä! Leikkaamme tarrat muotoon kuin muotoon. Take away on päivän sana – kerro sekin tarroilla.


Sisustustuotteet


Jos toimitilasi ovat yhtä valkoista seinää, tiimimme sisustussuunnittelija auttaa sinut sisustamisen alkuun. Kokeilisitko canvakselle tulostettuja sisustustauluja tai muotoon leikattuja, valaistuja alumiinilevykuvia? Teipeillä ja tarroilla tekee ihmeitä ja jo yksi efektilevyseinä lisää tilan viihtyisyyttä rutkasti. Miellyttävässä, inspiroivassa tilassa tuottavuuskin kasvaa. Taukotilaasi saamme vaikka viherseinän toteutettua painotekniikalla! Suunnittele oma tapettisi tai pyydä meitä tekemään se – tulostamme myös tapetit ja seinäpaperit takuulla uniikeiksi. Tulemme myös liisteröimään ne paikoilleen.

Kasvomaskit

 

Turvallisuus ennen kaikkea – ja näkyvyys siinä samalla. Varustetaan laadukkaat kasvomaskit, joko kertakäyttöiset tai kankaiset, yrityksesi logolla tai sloganilla. Tai suunnitellaan maskin ilme alusta asti juuri sellaiseksi kuin haluat. Kivannäköistä maskia on mukava myös käyttää – ja se on kaikkien etu.