Graafinen suunnittelu

Laadukkaiden painotuotteiden lisäksi saat meiltä myös ammattitaitoista graafista suunnittelua

Olipa tarvittava tuote mikä tahansa, hyvälle graafiselle suunnittelulle löytyy aina paikkansa viestinnässä. Saat graafista suunnittelua yksilöllisesti mitä erilaisimpiin tarpeisiin. Palveluamme hyödyntävät niin yksityiset, yhdistykset kuin yritykset, jotka ymmärtävät visuaalisen mainontansa merkityksen viestinnässään. Painotalo Copy-Set Oy sijaitsee Helsingissä, mutta toimimme sähköisesti koko Suomen alueella. Suunnittelemme esimerkiksi esitteet, kutskukortit ja käyntikortit.

Onko yritysilmeesi viimeistelty?

Graafinen suunnittelu on keskeinen osa yrityksen uskottavuutta. Panostamalla yritysilmeeseesi annat asiakkaillesi viimeistellyn ja huolitellun kuvan toiminnastasi. Visuaalisella ilmeellä on yllättävän voimakas vaikutus, joten sitä kannattaa hyödyntää mainonnassa - eikä vain mainonnassa vaan kaikessa yrityksen ulkoisessa näkyvyydessä: dokumenttipohjat, käyntikortit, verkkosivut, jne. Kun hyödynnät graafista suunnitteluamme, varmistat että materiaalit, värit, fontit ja kaikki oleellinen tieto löytävät tuotteessa varmasti paikkansa. 

Jätä graafinen suunnittelu huoletta ammattilaisten käsiin

Ota yhteyttä ja kerro, minkälaista suunnitelua tarvitset. Annamme henkilökohtaisen tarjouksen graafisesta suunnittelusta.

Ota yhteyttä »

Copy-Set Oy

   Asemapäällikönkatu 12 B

00520 HELSINKI

    09 877 0570

    copy-set@copy-set.fi

Verkkokauppa »

Graafinen suunnittelu - Ammattitaitoista graafista suunnittelua

Suosittele meitä

Facebook Twitter 5Jaa