Tryckprodukter mångsidigt från Helsingfors

Ta kontakt

Copy-Set Ab i Helsingfors tillverkar mångsidigt olika tryckprodukter enligt kundernas önskemål. Med hjälp av vår långa erfarenhet har vi lyckats hålla konkurrenskraftiga priser på alla våra tryckprodukter. Våra högklassiga och till sin pris konkurrenskraftiga tjänster används till godo av så väl individuella kunder, föreningar som företag i hela Finland. Hur skulle det vara om även du skulle beställa dina tryckprodukter från oss?

Ett omfattande urval tryckprodukter – från planering till verkställande

Vi designar och tillverkar högklassiga broschyrer, publikationer, inbjudningskort, visitkort, rullar, broschyrer, produktkataloger, flygblad och stortryck. Du kan beställa tryck av fördesignade, tryckbara verk eller utnyttja vår grafiska designers för att realisera produktens visuella utseende. Våra grafiska designers förverkligar dina idéer till bilder och tryckbara produkter!

Läs mera om grafisk design

Exempel på tryckprodukter

Rollups


Rollups är ett effektivt sätt att nå flyttbar synlighet. Hopvikta tar de upp just ingen plats alls och deras grafik går att byta ut snabbt och kostnadseffektivt till exempel enligt säsong. Rollupsen är lätta att montera och transportera. En stor yta att användas för dina bilder och meddelanden om är i enlighet med dina värden.


Affischer


Affischer erbjuder obegränsade möjligheter och lätt synlighet var som helst, när som helst och i vilken form som helst. Låt din fantasi och därmed den grafiska designen blomstra! Finns i alla storlekar.


A-ställ


Placera det stadiga a-stället på en plats där du vill väcka uppmärksamhet och locka in kunder till din affär. Reklammaterialet är lätt att byta ut och det hopvikta a-stället tar inte upp mycket förvaringsutrymme. Med en eller två a-ställ klarar man sig redan långt!


Beachflaggor


Ett lättsamt och nytt sätt att väcka de förbipasserandes uppmärksamhet - som nästan doftar av hav och sand. Lätt att förflytta från en plats till en annan enligt behov. Med hjälp av meddelandet kan du överraska och glädja – samt göra vinst.


Förmånskuponger


Förmånskuponger är älskade och kan vara inflytelserika och vara orsaken till gott humör. Kupongen behöver inte vara tråkig! Sen gäller det bara att gå ut och dela dem!


Specialvisitkort


Välj ett specialvisitkort för att göra ett bestående intryck. I tillverkningen av specialvisitkorten användes extra tjockt papper (500 till 1000 g), limning och laminering, mönstring, foliering, logoavtryck - eller färgkärna. I ett Color Core - kort färgas den mittersta av de tre limmade arken, vilket gör att kärnan skapar ett 3D-intryck. Föreställ dig själv med ett vinylliknande visitkort i svart och guld! Dessa kort är verkligen unika och det kliar i våra fingrar av iver för att få utforma något helt unikt för dig! Detta specialvisitkort glöms garanterat inte bort.


Flyers och broschyrer


Välbekanta, alltid uppdaterade tryckprodukter läses verkligen. Berätta i broschyren vem du är, vad du gör och varför. Det smidiga samarbetet mellan bilder, ord, val av papper samt layouten påverkar intrycket: avslappnat, grovt, sofistikerat, lyxigt – you name it! Formen kan vara ett dragspel, en flyer, ett häfte, ett pappersflygplan eller ett badkar – inte ens himlen är gränsen. Vi strävar efter hållbar utveckling även i tryck; medlen är många.


Kataloger och årsberättelser


Blev även du själv överraskad av en tryckt årsberättelse eller en ansvarsrapport som kryddats med kvalitetsinspirerande delikatesser? Skulle du prova på en förlimning, förgyllning eller laminering som passar just ditt varumärke? Den traditionella produktkatalogen har också visat sig vara överraskande bra, den kan fästas i en mapp – den kräver ingen internetanslutning för att kunna bläddras i till exempel på en byggarbetsplats, på tåget eller i bilen. Det finns fortfarande ett behov av tryckta produkter även i bredbandsåldern - eller kanske det är just därför de sticker ut på ett positivt sätt!


Böcker och häften


Har du slutfört ditt examensarbete, självpublicerat din självbiografi eller sammanställt en släktkrönika? Grattis! Tillsammans kan vi lista ut den mest lämpliga tryckmetoden: trådbunden med hårda pärmar eller limbunden med mjuka omslag.


Inbjudnings- och placeringskort 


Eftersom fysiska inbjudningskort inte längre ofta landar i postlådan, kan du skapa ett garanterat minnesavtryck genom att skicka ett. Det är härligt att pigga upp en bröllopsinbjudning med olika färg- eller specialeffektlager och ett placeringskort som metallfolierats och gjorts personligt kan gästen spara som ett minne av tillställningen.


Klistermärken


Då man måste hålla fysiskt säkerhetsavstånd i kön, behövs klistermärken på golvet eller vid kassorna för att instruera kunder om detta. Även om syftet med klistermärket är att uppehålla säkerheten kan den fortfarande vara rolig och fiffig – vi kan brain storma tillsammans! Vi skär ut klistermärken oberoende deras form. Take away är dagens ord – även det kan du meddela med klistermärken.


Inredningsprodukter


Ifall dina affärslokaler endast har vita väggar, hjälper vårt team av inredningsarkitekter dig att komma igång med inredningen. Skulle du prova på inredningstavlor tryckta på duk eller i upplysta aluminiumplåtbilder utskurna i önskad form? Med tejp och klistermärken skapar man under och med redan en enda effektbrädvägg kan man astronomiskt öka trivseln i ett utrymme. I ett behagligt och inspirerande utrymme ökar också produktiviteten. I ditt pausutrymme kan vi till exempel skapa en grönvägg med hjälp av tryckteknik! Designa din egen tapet eller be oss göra det - vi trycket också ut garanterat unika tapeter. Vi utför också själva tapetseringen.


Ansiktsmasker


Säkerhet framför allt – och synlighet med det samma. Vi förser högklassiga ansiktsmasker, antingen engångs- eller tygmasker, med ditt företags logo eller slogan. Vi kan också tillsammans planera dina masker från början till slut, så de blir precis som du önskat. En mask som ser bra ut är också skön att använda – vilket ligger i allas intresse.