Näin tilaat digipainostamme Helsingistä

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Onko sinulla viimeistelty esite, kutsukortti, kirja tai muu tuote, joka pitäisi enää painaa? Tai onko sinulla vasta idea, josta haluaisit toteuttaa valmiin painotuotteen graafisen suunnittelijan ja painotalon muiden ammattilaisten avulla. Digipainomme Helsingissä on apunasi kaikissa graafisen alan ja painoalan töissä, olipa lähtötilanteesi mikä tahansa. Tutustu tilausohjeisiin tällä sivulla. Kerromme myös mielellämme lisää palveluistamme.

Painotuotteet nopeasti digipainosta

Painotalossamme asioit vaivattomasti ja kellonaikaan katsomatta, sillä verkkokauppamme on avoinna ympäri vuorokauden. Jos kuitenkin jokin asia askarruttaa mieltäsi, toivomme, että otat rohkeasti yhteyttä. Valmiit painotuotteet toimitamme sinulle nopeasti antamaasi toimitusosoitteeseen Helsingissä ja muualla Suomessa. Voit myös halutessasi asioida digipainossamme Helsingissä.

Painatus valmiista materiaalista

Kun käsissäsi on valmis oma materiaali, joka on enää painatusta vaille valmis, voit siirtyä suoraan verkkokauppaamme. Selkeän palvelumme avulla tilaat painotuotteet luotettavasti ja nopeasti. Tilauksen yhteydessä pystyt määrittelemään painotuotteen tiedot, kuten sivumäärän, kappalemäärän, paperilaadun ja sidontatyypin. 


Voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostitse tai tulla käymään paikan päälle digipainoomme Helsingissä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi painotuotteistamme ja palveluistamme!

Astu suoraan verkkokauppaamme

Apua graafiseen suunnitteluun

Digipainotalo Copy-Set Oy auttaa sinua tarvittaessa alusta asti. Kun tarvitset ammattimaista kädenjälkeä visuaalisesta suunnittelusta lähtien, käänny graafisen suunnittelumme puoleen. Hyödyntämällä graafisen alan ammattilaista saat varmasti korkealaatuiset ja näyttävät tuotteet. Olemme tehneet graafista suunnittelua monipuolisesti esimerkiksi yrityksille eri puolilla Suomea, mutta palvelemme yhtä lailla yksityishenkilöitä heidän moninaisissa tarpeissaan. Esimerkiksi hääkutsut ja omat käyntikortit saavat usein vähintään viimeisen silauksensa meillä.

Tutustu graafiseen suunnitteluun