Taidokkaasti valmistetut juhlakutsut Helsingistä

Ota yhteyttä ja tee tilaus!

Tarjontaamme kuuluu laadukkaiden painotuotteiden ja ammattitaidolla tehdyn graafisen suunnittelun lisäksi myös taidokkaasti valmistetut juhlakutsut. Tarvitsitpa sitten kauniita hääkutsuja tai muita juhlatuotteita, autamme sinua mielellämme.

 

Arvokkaat ja ikimuistoiset juhlat ansaitsevat myös tyylikkäät juhlakutsut. Ne esittelevät kutsun saajalle tulevaa juhlaa ja sen ainutlaatuisuutta – tästä syystä juhlakutsut ovat aina tärkeitä ja vaativat panostamista juhlan järjestäjältä. Valmistamme kutsukortit ja muut juhlatuotteet helposti, juhlan tyyliin ja värimaailmaan sopiviksi. Olitpa sitten hempeän romanttisen tai selkeän modernin tyylin ystävä, autamme sinua toteuttamaan visiosi ammattitaitoamme käyttäen.

 

Painotalo Copy-Set Oy sijaitsee Helsingissä, mutta palvelemme sähköisesti yksityishenkilöitä ja yrityksiä sekä yhdistyksiä ympäri Suomen.

Juhlakutsut pumpulilla ja glitterillä höystettynä

Valmisteletko jo juhlia, mutta juhlakutsut odottavat vielä tekijää? Käänny rohkeasti puoleemme! Meiltä saat upeat juhlatuotteet, kuten kutsukortit pumpulilla ja glitterillä höystettynä.

Valikoimaamme kuuluu yksilöllisesti valmistetut:

  • hääkutsut

  • juhlakutsut

  • save the date -kortit

  • plaseerauskortit

  • häätuotteet, kuten menut, esitteet ja ohjelmistot.

Metalliefektit tuovat juhlakutsuihin ja kortteihin juhlan vaatimaa glamouria. Tuotteisiin saat toiveidesi mukaan foliointia ja/tai hopean, kullan ja kuparin hohdetta. Väreinä voimme käyttää esimerkiksi juhlan värimaailmaan sopivaa sinistä, vihreää tai punaista.

 

Juhlakutsut ja kortit voit tilata myös muotoonleikattuina. Kortin muoto voi olla mikä tahansa – vain mielikuvitus on rajana.

 

Näitä kauniita juhlatuotteita vieraat voivat säilyttää muistoina vielä juhlan jälkeenkin. 

 

Juhlatuotteiden tilaus meiltä on kätevää ja nopeaa.

Lisätietoja tuotteiden tilauksesta

Muotoonleikatut kuvaustaustat

Meiltä voit tilata myös laadukkaat kuvaustaustat ja -raamit haluamallasi tavalla muotoonleikatusta levystä. Kun tilaat juhlatuotteita meiltä, opastamme mielellämme aineiston tekemisessä tai teemme halutessasi kaiken puolestasi, toiveitasi tietysti kuunnellen.