Så här beställer du från vårt digitryckeri i Helsingfors

Ta kontakt och fråga mera

Har du en broschyr, ett inbjudningskort, en bok eller annan produkt som är färdig att printas? Eller har du en ide du skulle villa förverkliga med hjälp av grafikern och de andra trycksproffsen i vårt tryckeri. Vårt digitryckeri i Helsingfors finns här för att hjälpa dig med alla ärenden inom så väl den grafiska- som tryckindustrin, oberoende din startpunkt. Bekanta dig med beställningsinstruktionerna på den här sidan. Vi berättar gärna mera om våra tjänster.

Tryckprodukter snabbt från digitryckeriet

I vårt tryckeri handlar du smidigt alla tider om dygnet, eftersom vår nätaffär är öppen dygnet runt. Ifall du funderar på något hoppas vi att du vågat kontaktar oss. De färdiga tryckprodukterna levereras till den adress du gett oss i Helsingfors eller övriga Finland. Om du så önskar, kan du också besöka vårt digitryckeri i Helsingfors.

Tryck av färdigt material

Då du har en färdig egen produkt som endast behöver tryckas kan du gå direkt till vår nätbutik. Tack vare vår tydliga tjänst beställer du tryckprodukterna pålitligt och snabbt. I samband med beställningen kan du precisera tryckproduktens information som mängden sidor och exemplar, papperskvaliteten samt typen av bindning.


Du kan också kontakta oss per e-post eller komma och besöka oss i vårt digitryckeri i Helsingfors. Vi besvarar gärna frågor angående våra tryckprodukter och tjänster!

Stig in i vår nätbutik

Hjälp med grafisk design 

Digitryckeriet Copy-Set Ab hjälper dig vid behov genast från början. Vänd dig till våra grafiska designers då du vill att resultatet ska vara professionellt från början till slut. Genom att anlita dig ett grafiskt proffs garanterar du att produkterna är högklassiga och snygga! Vi har gjort grafisk design för bland annat olika företag runtom i Finland, men vi betjänar lika väl privatpersoner och deras olika behov. Till exempel bröllopsinbjudningar och visitkort brukar åtminstone få en sista professionell justering hos oss.

Bekanta dig med den grafiska designen.