Digipaino ja painotalo Helsinki. Tilaukset myös netissä ja toimitus koko Suomeen.

Etsitkö käyntikortteja tai kutsukortteja? Pitäisikö suunnitella ja painaa julkaisu, flyer, tuoteluettelo, kirja, kalenteri tai roll-up?

Helsinkiläinen digipaino Copy-Set Oy painaa tarvitsemasi tuotteet viimeistellysti. Saat meiltä myös graafista suunnittelua jos ideasi ei vielä ole konkreettinen. Digitaalisena painotalona pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kilpailukykyiset painotuotteet sekä räätälöidä niin pienet kuin suuret painomäärät tarpeen mukaan.

Riittää, että sinulla on idea - osaava digipaino tekee työt

Copy-Set Oy viimeistelee tuotteet alusta loppuun saakka. Kerro meille mitä tavoittelet, teemme puolestasi myös graafisen suunnittelun.

Myös pienet erät edullisesti

Digipaino Copy-Set Oy Helsinki toteuttaa kaikenlaiset painatukset. Lisäksi se suunnittelee painotuotantoa. Digitaalinen painaminen on edullisin tapa painattaa joko yksittäinen kappale tai suuri painosmäärä.

Palveleva painotalo yksityisille ja yrityksille

Yritykset painattavat kaikenlaiset painotuotteet, myös suurtuotantona. Mikset keskittäisi yrityksesi painotöitä meille? Meillä asiat painautuvat.

Yksityisasiakkaat painattavat meillä muun muassa kirjat, kutsut ja opinnäytteet. Kysy hintaa, jos mielessäsi on kirjan, kutsukorttien tai opinnäytetyön painatus.

Ota yhteyttä »

Copy-Set Oy

   Asemapäällikönkatu 12 B

00520 HELSINKI

    09 877 0570

    copy-set@copy-set.fi

Verkkokauppa »

Digipaino ja painotalo Helsinki - Copy-Set Oy

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa