Painotuotteet netistä, helposti ja nopeasti!

Copy-Set Oy on digipaino, jossa painatus tapahtuu nopeasti.

Verkkokaupassamme asiointi on tehty mahdollisimman helpoksi, joten valmiin idean kanssa painatus on varsin nopeaa. Tarvittaessa voit hyödyntää myös graafista suunnittelijaamme juuri oikeanlaisen tuotteen saamiseksi. Painotalossamme asioit vaivattomasti, jos kuitenkin jokin asia askarruttaa ja kaipaa lisätietoa, toivomme että otat rohkeasti yhteyttä. Katso esimerkkimme painotuotteista  – lisää tietoa saat ottamalla yhteyttä.

Ota yhteyttä »


Oma valmis materiaali

Kun käsissäsi on jo valmis materiaali painatusta vaille, siirry suoraan verkkokauppaamme. Selkeän palvelumme avulla tilaat painopalvelumme luotettavasti ja nopeasti. Määrittelet tilauksen yhteydessä painotuotteen tiedot. Kullakin tuotteella on hieman erilaiset määritteet, mutta yleisimmin tiedustelemme sivumääriä, kappalemääriä, värillisten sivujen määrää, paperilaatua ja sidontatyyppiä. Vaihtoehtoisesti voit lähestyä meitä myös sähköpostitse tai tulla suoraan paikan päälle oman valmiin materiaalisi kanssa. 

Astu verkkokauppaamme » 


Kaipaatko apua myös suunnitteluun?

Digipainotalo Copy-Set Oy auttaa alusta asti. Kun tarvitset apua visuaalisesta suunnittelusta lähtien, käänny graafisen suunnittelumme puoleen. Hyödyntämällä visuaalisen suunnittelun ammattilaista, saat varmasti korkealaatuiset ja näyttävät tuotteet. Olemme tehneet graafista suunnittelua monipuolisesti yritysviestintään, mutta esimerkiksi hääkutsut saavat viimeisen silauksensa meillä.

Tutustu graafiseen suunnitteluun » 

Copy-Set Oy
Asemapäällikönkatu 12 B
00520
HELSINKI

Painotuotteet netistä, helposti ja nopeasti - Copy-Set Oy

Suosittele meitä